Predivne fotografije i DVD samo su dio naših malih iznenađenja koja će vas podsjetiti na druženje i snimanje čarobnih momenata između Vas i Vaše bebe. Sve ćete to pokazivati prijateljima, bakama i djedovima ili se jednoga dana zajedno prisjećati trenutaka koji su prebrzo prošli.

Upoznajte nas i dopustite nam da zabilježimo vaše najdivnije detalje Vaše sreće i veselja.

Sve je unaprijed isplanirano i ništa nas ne može iznenaditi. Photo session trudnica, mama, beba i obitelji prilagođen je i isplaniran je tako da njima bude ugodno. Važno je uživati i zabavljati se u tim trenucima. S toga, ništa nas ne može naći nespremne.

U razdoblju između 31. i 35. tjedna trudnički je trbuščić zaobljen, a trudnica se još uvijek može bez problema zauzeti željenu pozu. Dakle, u tom periodu preporučujemo druženje s našim foto objektivom. Ipak, po Vašoj želji, umjetničko slikanje možemo napraviti ranije ili kasnije.

Beba stara 7 – 15 dana uistinu je „Art“. U tim su trenucima male bebe uspavane, pa nam je to pogodno za fotografiranje. Neizostavno je da se male bebe mijenjaju iz dana u dan i da je svaki novi dan drugačiji.

U trenucima sna neće se buniti, a možemo ih namjestiti kako nam odgovara kako bi fotografije bile vrhunske. Također i ovdje se radi o druženju, pa snimanje prekidamo spavanjem, prematanjem i hranjenjem.

Nikada!

Iz tog razloga preporučamo pozvati profesionalnog fotografa sa profesionalnom opremom, jer izvrsne i kvalitetne slike nikada nećete moći napraviti s amaterskim foto aparatom, tzv. idiot.

Svakako preporučujemo fotografiranje u prijepodnevnim satima, jer je tada dnevno svijetlo najjače i najbistrije. Najsitniji detalji najbolje dolaze do izražaja pod dnevnim svjetlom.

Novorođenčad okružena mekanim dekicama najljepši je prizor na fotografiji. Za ugodno druženje možete pripremiti svoje dekice ili mi donosimo svoje čiste i pripremljene za Vašu bebu. Isto tako, svijetli tonovi kombiniraju se jednako dobro kao i malo tamniji.

Kako bi do izražaja došao Vaš trbuščić, poželjno je da odjeća bude što jednostavnija. Odnosno, bez previše tekstura, detalja i mnoštva boja. Važno je da se trudnica osjeća udobno, bude u središtu pozornosti ona sama, a ne njena odjeća. Nakit je također poželjan, ali ne bi treba biti dominantan. Savijete oko odjevne kombinacije možemo Vam predložiti prilikom dogovaranja photo shootinga.

Za obiteljsko fotografiranje odjenite slične kombinacije kako bi fotografija izgledala skladnije i zanimljivije. Naravno, vizualno ćete doprinijeti fotografiji ako u odjevnu kombinaciju unesete vlastiti stil, dio svoje osobnosti.

Za nas je svaki foto session jedinstven i svakom pristupamo profesionalno. Najčešće je u trajanju od 1,5 do 3 sata. Ako bude i duže, za nas nije problem, jer mi smo tim veselih i marljivih ljudi kojima ništa nije problem. Važni su nam naši foto-modeli, u ovom slučaju ste to Vi. Dakle, sve dok ste spremni pozirati, mi ćemo stvarati uspomene za Vas svojim fotoobjektivom.

Ako nas želite na duže, npr. izlet na cijeli dan, također smo spremni na avanturu s vama i vašim najmilijima.

Svako fotografiranje potrebno je isplanirati, a to je posebno važno pri fotografiranju novorođenčadi, odnosno, malih beba.

Prije fotografiranja isplanirat ćemo što snimiti. Dakle, uz Vašu suglasnost, dogovorit ćemo način fotografiranja Vaše bebe, što odjenuti, isplanirati vrijeme i trajanje snimanja te mjesto na kojem ćemo sve snimiti.

Mi ćemo Vam predstaviti naše ideje, a Vi možete iznijeti svoje želje. Na taj se način upoznajemo, pa će fotografiranje biti prijateljsko druženje.

Photo session je proces u kojem su najvažniji roditelji, bebe i djeca. Slikanje će se pretvoriti u zabavu koja traje nekoliko sati, a iza sebe ostavit će trajnu uspomenu i lijepo sjećanje na trenutke koji su posvećeni samo Vama.

Toplina doma najidealnija je za fotografiranje novorođenčeta. Isto tako u crkvama fotografiramo Vaša krštenja ili u igraonicama rođendanske proslave. Parkovi, trgovi, lokacije koje sami predložite mogu biti mjesta na kojima ćemo fotografirati. Vi birate, a mi fotografiramo!

Specijalizirani smo za fotografije trudnica i trudničkih trbuščića, beba, djece, mama i tata. To ne znači da se fotografiranju ne mogu pridružiti bake, djedovi i ostali koje želite sačuvati u albumu uspomena. Dakle, svi su dobrodošli. Osim toga, bilježimo najvažnije trenutke u životu. Krstitke, dječje rođendane, zabave vaših beba i djece, vaše rođendane i imendane, godišnjice i ostale proslave. Tu smo ako želite uspomene s vaših izleta i posebnih prigoda, ali i običnih, svakodnevnih trenutaka.

Riječ je o mladom, kreativnom timu spremnom udovoljiti Vašim idejama i predložiti Vam najbolje kako bi vaše uspomene bile neprocjenjive. Photo session pretvaramo u druženje i zabavu pa, osim fotografija i samo snimanje ostaje u lijepom sjećaju.

U Vaš dom donijeti ćemo dašak Europe, glamur i umjetnost mističnog Pariza.

S toga, obratite nam se s povjerenjem.